Diabetul -partea 1

28982-untitled

Prof. dr. ROMAN MORAR – “Diabetul nu este, practic, o boală!”

S.O.S. – DIABETUL!

În urmă cu câţiva ani, scriam despre DIAVIT – cel mai nou şi eficient tratament natural pentru diabet, inventat de d-l prof. univ. dr. Roman Morar. Pe atunci, neobositul savant clujean dădea noi speranţe bolnavilor din România. Între timp, distinsul nostru interlocutor a ajuns la rezultate excepţionale, dar şi la concluzii uimitoare, pe care dorim să vi le împărtăşim.

“După trei luni de tratament natural, întreg pancreasul se reface!”

– D-le prof. Morar, aţi cercetat minuţios diabetul, iar tratamentul cu DIAVIT a salvat mii de bol¬navi din ţara noastră. Care sunt concluziile ultimelor dvs. studii?

– În ultimii ani, am făcut mulţi paşi noi în înţelegerea acestei boli încă necunoscute de omul modern. Eu am studiat diabetul încă din 1982, când deja aveam brevet pe Eridiarom. Tratând iniţial diareea la animale, am văzut că ace¬laşi tratament are succes şi la oameni. Numai că au început să-mi scrie pacienţii: “Eu am avut diaree şi mi-a trecut, mă simt foarte bine, dar având şi diabet, observ că după tratament mi-a scăzut glicemia şi văd mult mai bine. Ce să fac? Ce regim alimentar să ţin? Cum pot să beneficiez, în continuare, de aceste rezul¬tate în boala diabetică?”.

Eu nu ştiam nimic despre diabet, nici nu voiam să mă ocup de această boală, care mi se părea inabordabilă. “Ce facem în continuare?”, mă tot întrebau bolnavii. Ce să le răspund? Nu puteam să-i trimit în altă parte să afle informaţii despre un produs inventat de mine!
Am luat din biblioteci cărţile despre diabet şi am început un lung studiu… În toate scria că diabetul este o boală incurabilă. “Cum Dumnezeu să fie incurabilă, dacă oamenii spun că se simt bine?” – mă întrebam.
Atunci am lăsat cărţile şi am pornit pe drumul cercetării. M-am dus la Endocrinologie, am găsit un om interesat de experimentul pe care voiam să-l realizez şi l-am întrebat: “Domnule, poţi îmbolnăvi animale de diabet?”. Mi-a răspuns: “Da, diabetul poate fi indus cu un antibiotic puternic!”.

În 2001, timp de un an, el a îmbolnăvit şi eu am tratat şobolani cu diabet. Şi le-am urmărit histologic pancreasul. Ce-am constatat? După două luni de tratament natural, celulele au început să se refacă, iar după trei luni, întreg pancreasul era refă¬cut!

Practic, în 2001, am descoperit şi brevetat produsul DIAVIT, cu care tratăm diabetul. Aşa cum scrie şi în cererea de înregistrare, este “un produs medicamentos vegetal, destinat prevenirii şi tratării diabetului”.
În 2004, cercetătorii de la Harvard, lucrând pe culturi de celule, au descoperit cam acelaşi lucru. Ei au lucrat pe celule beta; noi am lucrat direct pe animale şi am văzut histologic ce se întâmplă. Ulterior, după reconfirmarea internaţională a posibilităţii de regenerare a pancreasului, am prins mai mult curaj. În plus, aveam deja sute de oameni în observaţie, majoritatea salvaţi de la tratamentul alopat!

“Omul modern îşi sapă singur groapa, cu dinţii!”

– În acest timp, aţi elaborat şi un regim alimentar, care împreună cu tratamentul natural, ajută la refacerea completă a pancreasului…

– Sincer, regimul alimentar mai mult l-am dibuit… Mă tot întrebam de ce sunt atâtea boli la omul modern. Modern şi bolnav! După cinci teze de doctorat experimentale, toate despre diabet (trei în medicina veterinară şi două colaborări în medicina umană), am ajuns la unele concluzii.
Am pornit de la o observaţie: preotul, la înmormântare, zice în toate limbile: “Din pământ eşti, în pământ te vei întoarce…”.
Cum vine asta? Suntem din pământ? Vorbeşte preotul prostii? Nicidecum! De la naştere până la trecerea în nefiinţă, bunicii noştri mâncau numai roadele pământului. Nu erau pe-atunci alimente cu zeci de chimicale în ele! Din păcate, omul modern îşi sapă singur groapa, cu dinţii! Singur, nesilit de nimeni! În dorinţa lui de a face bine, face tot mai rău!

Produsele chimice nu au ce căuta în intestinul omului, pentru că nu pot fi prelucrate! Ştiţi ce-i interesant? Se spune că omul se adaptează, dar nu-i adevărat! El este făcut perfect, este perfecţiunea întruchipată, nu poţi să-i aduci vreo modificare! Şi nu s-a schimbat deloc de când e pe pământ! Dar progresul le ia oamenilor minţile! De dragul banului, se iscă fel de fel de conflicte şi războaie, pentru că industria de armament aduce profituri uriaşe!
La fel face şi industria de medicamente: la prima vedere, lumea crede că specialiştii lucrează să găsească noi leacuri pentru bolile omenirii, dar ei mai multe suferinţe produc, din cauza toxicităţii şi a efectelor secundare date de medicamentele chimice! De dragul banului, trebuie să producă şi ei ceva! Societatea “de consum” în care trăim este distructivă pentru om! Otrăveşte lumea cu bună ştiinţă, singurul scop fiind profitul!

Va urma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s