Stiati ca ?

– Carnea de pasăre, carnea tocată, peştele sau fructele de mare nu trebuie păstrate mai mult de două zile în frigider. Carnea de vită, viţel, porc sau miel poate fi ţinută mai mult la rece, până la 5 zile, dar dacă ştiţi că nu aveţi de gând să o gătiţi repede, mai bine băgaţi-o în congelator.

– Atunci când cumpăraţi carne proaspătă, nu o aruncaţi în congelator aşa cum aţi primit-o. Calităţile cărnurilor se păstrează mai bine dacă le împachetaţi în hârtie cerată sau folie de aluminiu, ba chiar în ambele tipuri de hârtie, apoi sigilaţi punga din plastic cu ajutorul unui aparat de vidat alimente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s