Cugetari…

-Nu-i greu sa ademenesti sotia altuia. Greu e sa i-o dai inapoi.
-Prietenia care nu cunoaste hotare se cheama expansiune.
-Cand vrei sa te arunci pentru o femeie de pe bloc, aminteste-ti ca n-ai aripi, ci coarne. -Oficierea casatoriei este o formalitate absolut necesara pentru pronuntarea divortului. -Alcoolism e atunci cand nu vrei sa bei, dar trebuie. -Barbatii si femeile sunt de acord intr-o singura privinta: n-au incredere in femei. -In viata, e loc si pentru eroism. Totul e sa te tii departe de el.
-Omul care crede ca dragostea poate fi cumparata cu bani n-a avut niciodata caine in casa.
-Avem un singur fel de a ne naste si milioane de feluri de a muri.
-Oglinda este lucrul care o ajuta pe femeie sa intarzie.
-Cei mai buni zece ani din viata unei femei sunt intre 28 si 30. -Computerele rezolva toate problemele pe care nu le-am avea daca n-ar exista computerele.
-Furtul ideilor unei persoane e plagiat, iar al mai multor persoane, cercetare stiintifica. -Toti ne nastem uzi, goi si flamanzi. Si acesta e doar inceputul.
-Copilaria grea nu se termina niciodata.
-Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut.
-Daca n-ar pune intrebari, copiii n-ar afla niciodata cat de putin stiu parintii.
-O tigara scurteaza viata cu o ora, o sticla de votca o scurteaza cu trei, iar o zi de munca o scurteaza cu opt
-Viata se compune din zilele pe care le tii minte, nu din zilele care au trecut.
-De orice fel ti-ar fi sanatatea, ea iti ajunge pana la sfarsitul vietii.
-Daca vrei sa ai o nevasta desteapta, frumoasa si bogata trebuie sa te insori de trei ori. -Posibilitatile medicinii sunt nelimitate, limitate sunt doar posibilitatile pacientilor.
-Burta mare nu e de la bere, e pentru bere.
-Femeia poate sa-l faca repede milionar pe orice miliardar.
-Intre primul si al doilea pahar, e destul timp ca sa mai bei vreo sase.
-Ignoranta e de trei feluri: cand nu stii nimic, cand stii numai prostii si cand stii ce nu trebuie.

Aforisme: -Nu-i greu sa ademenesti sotia altuia. Greu e sa i-o dai inapoi. -Prietenia care nu cunoaste hotare se cheama expansiune. -Cand vrei sa te arunci pentru o femeie de pe bloc, aminteste-ti ca n-ai aripi, ci coarne. -Oficierea casatoriei este o formalitate absolut necesara pentru pronuntarea divortului. -Alcoolism e atunci cand nu vrei sa bei, dar trebuie. -Barbatii si femeile sunt de acord intr-o singura privinta: n-au incredere in femei. -In viata, e loc si pentru eroism. Totul e sa te tii departe de el. -Omul care crede ca dragostea poate fi cumparata cu bani n-a avut niciodata caine in casa. -Avem un singur fel de a ne naste si milioane de feluri de a muri. -Oglinda este lucrul care o ajuta pe femeie sa intarzie. -Cei mai buni zece ani din viata unei femei sunt intre 28 si 30. -Computerele rezolva toate problemele pe care nu le-am avea daca n-ar exista computerele. -Fiecare om are dreptul sa traiasca atat cat poate. -Tara noastra a avut nevoie de cand e ea de alt popor. -Furtul ideilor unei persoane e plagiat, iar al mai multor persoane, cercetare stiintifica. -Toti ne nastem uzi, goi si flamanzi. Si acesta e doar inceputul. -Copilaria grea nu se termina niciodata. -Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut. -Cumpara deodata trei sticle de votca si n-o sa te trimita nimeni dupa a doua. -Daca n-ar pune intrebari, copiii n-ar afla niciodata cat de putin stiu parintii. -O tigara scurteaza viata cu o ora, o sticla de votca o scurteaza cu trei, iar o zi de munca o scurteaza cu opt -Viata se compune din zilele pe care le tii minte, nu din zilele care au trecut. -De orice fel ti-ar fi sanatatea, ea iti ajunge pana la sfarsitul vietii. -Daca vrei sa ai o nevasta desteapta, frumoasa si bogata trebuie sa te insori de trei ori. -Posibilitatile medicinii sunt nelimitate, limitate sunt doar posibilitatile pacientilor. -Burta mare nu e de la bere, e pentru bere. -Femeia poate sa-l faca repede milionar pe orice miliardar. -Intre primul si al doilea pahar, e destul timp ca sa mai bei vreo sase. -Un semn rau de tot e cand iti taie calea o pisica neagra cu caldarile goale. -Ignoranta e de trei feluri: cand nu stii nimic, cand stii numai prostii si cand stii ce nu trebuie.

Salvează râsul românesc!
http://www.FunkyDonkey.ro & http://www.Facebook.com/Bancuri

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s